divendres, 25 de setembre del 2015

PLANS D'UNA PEL·LÍCULA

El següent treball consisteix en triar una pelicul·la i escollir una sèrie de plans i fer l'anàlisi de cadascun d'ells. He escollit la pelicul·la de Encantada.


http://www.labodamdp.com/Marcel/Fotos/Panoramicas/red_Central%20Park%20NY.jpg1. Gran pla general amb angulació de picat.







http://www.cineol.net/galeria/fotos/1130_6128.jpg

2. Pla general amb angulació normal.









http://www.cineol.net/galeria/fotos/1130_6137.jpg

3. Pla conjunt amb angulació normal.











http://agujadecristal.webcindario.com/trajes/giselle/referencia/giselle003.jpg


4. Pla sencer amb angulació normal
















https://lobocinepata.files.wordpress.com/2013/08/encantada_02.jpg


5. Pla americà amb angulació normal
















http://seronoser.free.fr/disney/enchanted-livex-large.jpg

6. Pla mig llarg amb angulació normal












7. Primer pla amb angulació normal.

















8. Primeríssim pla amb angulació normal

SÍMBOLS

El primer treball tracta en escollir tres símbols d'abans de l'edat mitjana i definir-los breument, explicar què volen dir, d'on pertanyen i en quin moment històric es situen. He escollit els següents símbols:








1. El yin yang
També anomenta Tao o Dao que en xino significa camí.
El Tao (yin) és una força primitiva produïda per totes les forces naturals, és una forma de vida, no és cap Déu ni religió. Va ser originat a la religió de la Xina fa més de 5.000 anys.










Flor de llis

Representació simbòlica d'un lliri, antigament utilitzat en els escuts dels exèrcits francessos. Símbol de poder, honor i també de puresa de cos i ànima.Abans d'això l'ús d'un símbol similar donarse a la decoració de la porta d'Istar a Mesopotàmia (antiga Babilònia).






Om
És una síl·laba sagrada. És l'origen i principi de tots els mantras, paraules o sons divins i poderosos. Om és el símbol de lo essencial a l'hinduisme, significa unitat amb lo suprem. ës una espècie de combinació de lo físic amb lo espiritual.

dijous, 17 de setembre del 2015

PRESENTACIÓ

Hola lectors,
per començar em presentaré: El meu nom és Lia Gancho, sóc estudiant de segon de batxillerat al institut de Maristes Sants - Les Corts, tinc 17 anys i visc a Barcelona.

Una de les quatre optatives que vaig escollir per realitzar aquest any és Cultura Audiovisual, on l'eina essencial per treure bona nota i aprovar és aquest blog que estic ignaugurant. En aquest nou projecte que m'han proposat aquest any, aniré publicant noves entrades, per tal d'aportar la màxima informació possible per a vosaltres.

Espero que ho disfrute-ho al màxim i  aprofiteu les diverses publicacions que aniré fent al llarg del curs.

Petons, Lia