dimecres, 2 de desembre del 2015

TENDÈNCIES FOTOGRÀFIQUES ACTUALS

En aquesta tasca, el professor ens ha proposat explicar unes quantes tendències fotogràfiques i posar exemples amb fotografies.


SELFIES






Una selfie és, en una paraula, un autorretrat. S'utilitza per referir-se a una fotografía d'autorretrat que es publica en línea y en català es conoeix també com autofoto o com selfi, que es el derivat de la forma anglesa. 
Selfie prové de la paraula selfish, que vol dir egoísta en anglès. És molt comú trobar selfies en blogs i reds socials. Per el viatger solitari, un selfie és un mitjà molt comú para documentar els llocs que visita.


SKYWALKING




Es pugen als edificis més alts només amb les mans i sense cap protecció , fan fotos , i tornen a baixar esquivant la policia. El fenomen es diu skywalking , i fa furor a les xarxes socials de Rússia. Ara un dels grups de Skywalkers més actiu acaba de recórrer Europa . Les seves fotos ' turístiques' no són aptes per a cardíacs.


HORSEMEANING





És una moda que consisteix a crear una decapitació falsa. Aquest tipus de fotografia va ser molt utilitzada durant els anys 20 i ara ha tornat. No es necessita usar el photoshop per aconseguir-la, l'únic que has de fer és una foto sense que se't vegi el cap, i una altre persona a la que només se li vegi el cap. Com als exemples anteriors.


LIGHT PAINTING





Aquesta tècnica consisteix a dibuixar amb llum mentre es fa la foto, és a dir, que per aconseguir-ho es necessita un temps d'exposició llarg. Partim de la base que per aconseguir l'efecte de la silueta amb llum necessitem un temps d'exposició llarg, per exemple de 30 segons. Depenent de la il·luminació que hi hagi s'utilitzarà un diafragma més obert o més tancat, sempre amb cura de no cremar la imatge. És recomanable utilitzar un ISO baix per aquesta tendència fotogràfica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada